Meet, Celebrate & Photoshoot

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een onvergetelijk evenement of een inspirerende fotoshoot plant, onze prachtige locatie is het perfecte canvas voor jouw visies om tot leven te komen.

Hotel Monastère Café Louis Salon de Louis Vergaderen Maastricht

Vergaderen

De vergaderruimte van Hotel Monastère, genaamd Salon de Louis, is een aparte ruimte in het hotel waar ongestoord gewerkt en vergaderd kan worden. De vergaderruimte is voorzien van een vergadertafel met comfortabele stoelen en biedt plaats aan maximaal 14 personen. Daarnaast is Salon de Louis ook geschikt voor privé-diners.

Deze ruimte is uitgerust met voorzieningen zoals Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, kantoorartikelen, onbeperkte koffie en thee en mineraalwater, wat zorgt voor een productieve en comfortabele omgeving voor jouw vergaderingen of privébijeenkomsten.

Vraag een offerte aan 

Hotel Monastère Bruiloft Gasten

Evenementen

Wat betreft events is alles mogelijk en zijn geen van je dromen te groot (of te klein). In overleg kan iedere ruimte ingericht worden naar jouw voorkeur. We zullen ons uiterste best doen om jouw event in perfecte harmonie te laten verlopen. Vertel ons je wensen en laat de rest aan ons over.

Ons café heeft een capaciteit van 60 staanplaatsen en 30 couverts. Onze serre heeft een maximale capaciteit van 30 staanplaatsen en 24 couverts.

Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groter evenement organiseert, wij hebben de ruimte en de expertise om jouw speciale gelegenheid tot een succes te maken!

Vraag een offerte aan

Hotel Monastère Fotoshoot Locatie Fotografie Samenwerking Maastricht

Photoshoot

Voor picture-perfect photoshoots of andere media samenwerkingen kun je onderstaand een offerte aanvragen of contact opnemen met onze Marketing afdeling via marketing@vondelhotels.com of bel +31 (0)20 5 150 472.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Neem contact op met onze Groups & Events afdeling via groups@vondelhotels.com
of bel +31 (0)20 5 150 452.